Nytt spår…

Standard

Det var inte igår jag skrev här. Intresset för mat är inte borta även om jag inte följer en raw linje längre. Raw choklad ingår fortfarande och på det området har det exploderat med nya märken. Bland annat Rawchokladfabrikens choklad som håller utmärkt kvalité. Anledningen till att jag mådde så extremt bra på raw food visade sig bero på en obehandlad celiaki. Det hade varit bra att veta lite tidigare i livet, men så är det ibland 🙂 Du som har frågor om detta är välkommen att kontakta mig.

Intresset för vår mat och miljö är inte borta och det finns så oerhört mycket att engagera sig i. Under åren har intresset växt i Sverige och idag behöver man inte leta reda på en hälsokostbutik för att köpa miljövänliga tvättmedel exempelvis. Även om dagligvaruhandeln saknar den kunskap som finns i en riktig hälsokostbutik. Det finns några riktiga hälso-kost-butiker kvar i Sverige som jag besöker när jag har möjlighet – som Reko i Järna, Gröna Boden i Göteborg, Lifebutiken i Arvika som faktiskt säljer mat :-), Astrid & aporna i Malmö och Gryningen i Stockholm. Meretes i Umeå skulle jag gärna besöka, men tyvärr ligger det inte inom mina resestråk, förhoppningsvis sker det snart. Tipsa mig gärna om fler butiker som är ”riktiga” hälsokostbutiker.

Som sagt det finns mycket att lära sig för att leva hållbart. Jag hoppas att kunna ge er lite nya tips och för er som redan kan en del, så hoppas jag att vi kan inspirera varandra.

Stay tuned!

Maria

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s