Uppfluffad död glass :-(

Standard

Sommaren är glasstider framför andra. Vad gör man när man inser att det inte finns en glass att köpa i butiken som smakar sådär fantastiskt som man tyckte förr. Bara att vänta till dess man är hemma, tråkigt nog. Visst vore det underbart om det fanns en glass i glassdisken som smakade rent, som inte lade sig som ett lock i halsen på grund av förtjockningsmedel och mjölkprodukter och som faktiskt smälte om man inte åt nog snabbt. Har ni tänkt på hur glass reagerar när den smälter. Det finns glass som när den legat på ett fat nog länge för att smälta fortfarande har sin forna form kvar, i stort sett, den har bara säckat ihop en aning läckt ut lite vätska på fatet. Igår gjorde jag en glass på banan, jordgubbar, cashewsmör och sötade lite extra med agave. Mmmmmm. Rena smaker som lämnade halsen obesvärad. Toppa gärna med lite nötmysli.

Annars har det slunkit ner lite av varje i helgen. På festival kan man inte vara alltför nogräknad, då får man svälta. Forum för poesi och prosa i Karlstad gjorde lite reklam för sig och två av oss tre som var där läste egen poesi.
Det var tjugo år sedan jag var på festival senast så det kändes lite skoj faktiskt, även om vi inte tillhörde de yngre på området 🙂 Men mysigt var det i vilket fall som helst. Tyvärr missade jag Ismael Ataria som intog scenen på fredagen. Alltså får jag nöja mig med att läsa hans blogg som definitivt har sina ljusa sidor och glimtar av stor insikt.

Annonser

En reaktion på ”Uppfluffad död glass :-(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s