Lite plats för den lilla tanken

Standard

Kärlek på bit

Ibland kan vi behöva låta tankarna få vara i det lilla, som bakning. När man börjar haka upp sig på detaljer då är det dags att lyfta blicken och se oss som de världsmedborgare vi faktiskt är. Men när det krisar i politiken då kan det hjälpa att sätta tankarna i kakbakning. Det blir helt enkelt för mycket ibland…
Och om man ska baka en kaka så ska den naturligtvis innehålla choklad och helst ska den ogräddas. Kakan ovan var vad som kom ur händerna häromdagen. Det är en botten av bland annat kakaobönor och mandel. Fyllningen består av gojibär och glasyren är kakaosmör, hampafrön, kakao och lite duttar av annat. Jag kan tala om att den blev God. Plötsligt har jag börjat varje ny vecka med en chokladkaka som sedan brukar räcka veckan ut. En liten vitaminkick om dagen 🙂 Men nu börjar det bli dags för frukost.

En tallrik fruktsallad utan granola eftersom jag har två timmars yoga klockan 11 redan. Ett underbart långt pass som tyvärr är det sista för terminen. Nu gäller det att ta sig i kragen och göra yogapassen hemma. Enligt min yogalärare så börjar yoga när man utövar den i ensamhet. Så, kära vänner, boka in tider med dig själv för underbara yogapass, annars går stunderna oss lätt förbi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s