På cykel mot våren!

Standard

Chåglad…

Precis när man accepterat att våren var i annalkande trots en snöfri vinter så faller snön. När jag tittade ut var vaktmästaren i full färd med att köra bort snön från parkeringen. Hade han varit lite förutseende så hade han väntat till eftermiddagen men det är klart, nu fick han en chans att köra traktorn 🙂 Det var i alla fall så mycket snö att jag blev tvungen att ta bilen till jobbet idag, tyvärr, men det fick vara en engångsföreteelse. Jag älskar nämligen att cykla. Så sett har det varit en perfekt vinter, men då får man blunda hårt för vår miljöpåverkan.

Tänk när vädret börjar tillåta och man kan packa picknick-korgen med allt möjligt gott eller bara te, bok och macka. Samla vännerna, picknick med kärleken eller själv. Faktum är att det är underbart att åka ut själv med en bok och fika, lägga sig på en gräsplätt och njuta. Läsa lite, titta på folk, filosofera. Vi får verkligen hoppas att det blir varmt ganska snart. Till dess får man nöja sig med att cykla i alla fall.

Häromdagen innan snön lyste upp var det dödstrist och grått ute. Det är då man behöver extra mycket färg. Jag letade alltså fram de röda vackra gojibären ur lådan och gjorde godis på dem och cocos. Du tar gojibär och cocos och mixar dem till dess de är finfördelade. Tillsätt då lite honung eller agave till dess att massan är seg. Mmmm… och det passar utmärkt tillsammans med choklad, doppa dem gärna. Vi ska inte prata om hur bra det passar till en bok. Försvinnande…dessutom blir kroppen glad för antioxidanterna i gojibären, som även finns i mörk choklad förutom magnesium, kalcium, tiamin, riboflavin, anandamid som är kroppens egna cannabinoid och mycket mera. Alltså Chåglad…

Någon mer som älskar choklad är Kate Wood, kolla hennes lilla reklamvideo för sina produkter. Hur mycket näring kan man fylla choklad med? Sorry Marabou ni har inte en chans!

Annonser

En reaktion på ”På cykel mot våren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s